Kilpailuta laina verkkokaupan perustamista varten

Onko mielessäsi verkkokaupan perustaminen ja liiketoiminnan aloittaminen? Tänä päivänä perinteiset kivijalkaliikkeet ovat vähiten jääneet kakkosvaihtoehdoiksi, kun ihmiset miettivät mistä tavaransa ostavat. Hankinnat tehdään päivittäisiä ruokaostoksia lukuun ottamatta yhä useammin internetin kautta. Tämän takia verkkokaupan perustaminen on usein hyvä liikeidea. Mikäli saat mielenkiintoiset tuotteet valikoimiisi tai olet ammattilainen, joka tarjoaa palveluitaan, niin verkkokauppa todennäköisesti on kannattavampi vaihtoehto kuin kivijalkamyymälä.

Verkkokaupan perustaminen vaatii kuitenkin aikaa ja rahaa. Varasto ei ole nykypäivänä välttämätön, jos perustat verkkokauppasi dropshipping pohjalle. Kustannuksia tulee kuitenkin verkkokaupan luomisesta ja optimoinnista. Aloittelevan yrittäjän voi olla vaikeata saada yrityslainaa, ennen kuin firma on pyörinyt jo hetken. Monet rahoittavatkin yritystoiminnan alun henkilökohtaisella lainalla. Tällä hetkellä Suomen markkinoilla on jo kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat vakuudettomia kulutusluottoja. Luoton voi saada edullisesti ja hyvillä ehdoilla. Tänä päivänä suositus on hyödyntää luottojen kilpailutuspalveluita sopivan lainan löytämiseksi. Rahalaitos kilpailuttaa puolestasi yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta.

Lainojen kilpailutus vertailupalvelun avulla on ilmaista ja nopeaa

Erilaisia rahoituslaitoksia ja pankkeja alkaa olla Suomen lainamarkkinoilla jo kymmeniä. Tämä tarkoittaa sitä, että valinnanvaraa kuluttajalla on jopa liikaa. Rahoituslaitoksen lainojen kilpailutuspalvelu on tullut tarpeeseen, sillä lainojen itsenäinen vertailu ja kilpailuttaminen on tässä valintojen paljoudessa hyvin aikaa vievää touhua. Lisäksi rahoituslaitoksien löytäminen netistä on hyvin vaikeaa, koska hakukoneet tarjoavat ensimmäisten joukossa maksettuja mainoksia. Rahalaitoksen vertailupalvelu on täysin maksuton ja yhdellä hakemuksella sinun on mahdollista saada jopa kymmeniä tarjouksia.

Miten lainanhaku tapahtuu?

Lainan hakeminen kilpailutuspalvelun kautta käy teknisesti hyvin samalla lailla, kuin hakisit lainaa jostain tietyltä rahoituslaitokselta. Konkreettisin ero on se, että saat yhdellä hakemuksella tarjouksia useilta eri yhtiöiltä. Lisäksi palvelussamme listataan tarjoukset ja saat välittömästi nähtäväksesi lainapäätöksesi kannalta oleellisimmat tiedot. Hakemuksen täyttämisen kanssa kannattaa olla tarkkana ja tehdä se huolellisesti, koska saat lainatarjouksia hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella. Sinulta pyydetään tyypillisiä tietoja elämäntilanteeseesi liittyen. Näitä ovat asumiseen liittyvät tiedot ja taloustilannettasi koskevat tiedot. Tärkeitä tietoja ovat työsuhteeseesi liittyvät tiedot ja tulotietosi. Menoissa sinulta pyydetään tietoja myös nykyisistä lainanhoitokuluistasi. Näitä tietoja pyydetään sinulta siksi, koska rahoituslaitokset tekevät sinusta arvioita antamiesi tietojen ja muiden rekisteritietojen perusteella. Luottotietosi tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämästä luottotietorekisteristä. Lähtökohtaisesti luottotietojen tulee olla kunnossa.

Hakemuksen jättämisen jälkeen hakemukset käsitellään automaattisesti ja tarvittavat luottotietotarkastukset hoituvat myös automaattisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus saada luottotarjouksia ilman, että joku ihminen manuaalisesti käsittelee hakemuksesi. Tarjoukset listataan Rahalaitoksen sivulle ja saat niistä myös tiedon sähköpostiisi. Klikkaamalla tarjousta pääset tarkastelemaan sitä yksityiskohtaisemmin kyseisen pankin tai rahoituslaitoksen sivuille. Tänä päivänä kulutusluottojen kohdalla koko prosessi tapahtuu sähköisesti ja sinun ei tarvitse mennä fyysisesti konttorille allekirjoittamaan lainasopimusta. Lainaehdot lähetetään sinulle sähköisesti, jos haluat hyväksyä tarjouksen luettuasi luottoehdot, niin sinun täytyy vain hyväksyä lainasopimus verkkopankkitunnuksiasi käyttäen.

Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon

Tutkiessasi lainatarjouksia sinun kannattaa kiinnittää erityisesti huomioita lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko tarkoittaa kaikkia lainanhoitoon liittyviä vuosittaisia kustannuksia. Näitä kustannuksia ovat nimelliskoron lisäksi esimerkiksi lainan avausmaksut. Joustoluotoissa voidaan myös veloittaa nostoista erillisiä nostokuluja. Hyvin yleisiä kustannuksia ovat myös kuukausittaiset tilinhoitomaksut ja laskutuspalkkiot. Parhaassa tapauksessa lainasta ei tule juurikaan muita kustannuksia kuin korko. Koroissakin on kuitenkin suuria eroja. Eli vertailu kannattaa aina tehdä. Tulet huomaamaan suuria eroja lainojen korossa ja kuluissa.