Nordeye Soumi esimerkkinä menestyneestä verkkokaupasta

Nordeye Soumi on auton valaistustuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Samalla se on oivallinen esimerkki menestyneestä verkkokaupasta, josta monen verkkokaupan kannattaisi ottaa mallia. Olemme koonneet tähän artikkeliin muutamia syitä, joiden ansiosta Nordeye Soumi -verkkokauppa on niin kovin onnistunut konsepti. Toivomme, että näihin syihin tutustuminen inspiroi myös sinua joko kehittämään jo olemassa olevaa verkkokauppaasi tai luomaan ihan uuden menestystä tavoittelevan verkkokaupan Nordeye Soumi -verkkokaupan jalanjäljissä.

Laadukkaat tuotteet

Laadukkaat tuotteet ovat Nordeye Soumi -verkkokaupan menestystekijä! Verkkokaupan valikoimista löytyy sellaisia laadukkaita tuotemerkkejä kuin ProPlast, Federal Signal Vama ja 911 Signal, joten sen asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että he ovat ostamassa laatua. Näistä esimerkiksi 911 Signal tunnetaan valmistamistaan laadukkaista vilkkupaneeleista sekä -majakoista, jotka tuovat autoiluun lisäturvaa niin päivällä kuin pimeälläkin ajettaessa.

Hakusanat haltuun

Nordeye Soumi -sivustolla on otettu hakusanat haltuun, minkä lisäksi sivusto tekee tiivistä yhteistyötä esimerkiksi monien blogien kanssa saaden näin muillekin sivuille hakukoneoptimoitua tekstiä. Tämä jos mikä auttaa Nordeye Soumi -verkkokauppaa nousemaan hakutulosten kärkeen ja menestykseen! Kotisivujen ja verkkokaupan luomisessa onkin jo alusta lähtien tärkeää valita sille oikeat avain- ja hakusanat. Tämä auttaa sivuja pärjäämään hakutuloksissa. Hektistä elämää viettävät nettishoppailijat ovat tunnetusti kärsimättömiä asiakkaita, jotka haluavat saada tuloksia heti. Tämän vuoksi nettikaupalle on erittäin tärkeää sijoittua ensimmäisten hakutulosten joukkoon, kun potentiaalinen asiakas tekee haun tietyillä hakusanoilla. Kärsimätön asiakas ei useinkaan jaksa selata hakutuloksia kovin pitkälle, vaan valitsee usein jonkin hakutulosten kärjestä löytyvän vaihtoehdon. Tätä taustaa vasten onkin helppo ymmärtää, miksi hakutulosten kärkipaikoista käydään yritysten kesken niin kovaa kilpailua.

Visuaalisuus

Nordeye Soumi -verkkokaupassa on panostettu visuaalisuuteen. Verkkokauppa on selkeä ja sen kuvat ovat näyttäviä sekä moderneja. Sivustolta on helppo löytää tarvitsemansa tuotteet, joista on esillä selkeät kuvat. Sivuston mainoskuvilla halutaan luoda mielikuvaa menestyneestä elämäntavasta, johon Nordeye Soumi -verkkokaupan tuotteet tuovat lisäturvaa, sillä kuvissa vilahtelee kalliita automerkkejä ja teksteissä korostetaan yrityksen turvallisuushakuisuutta.

Helppous

Nordeye Soumi tarjoaa asiakkailleen helpon tavan hankkia tarvitsemansa auton valaistustuotteet. Tuotteiden selaaminen, valitseminen, vertailu ja ostaminen onnistuu nopeasti ja helposti käden käänteessä ilman, että asiakkaan tarvitsee nähdä ylimääräistä vaivaa. Nordeye Soumi -verkkokauppa myös palvelee asiakkaitaan juuri silloin, kun asiakkaat haluavat ostoksia tehdä – vaikka keskellä yötä!

Hyvä maine

Sekä Nordeye Soumi -verkkokaupalla että sen myymillä tuotteilla on hyvä maine. Hyvän maineen pohjalle on helppo rakentaa menestystä, sillä tyytyväiset asiakkaat usein tarjoavat yritykselle maksutonta mainosta suosittelemalla pitämänsä yrityksen tuotteita ja palveluita myös muille. Tästä alkaa usein positiivinen suosittelun kierre. Tyytyväisestä asiakkaasta tulee usein myös yrityksen pitkäaikainen asiakas, joten asiakkaiden pitäminen tyytyväisenä on todella tärkeää yrityksen kuin yrityksen menestykselle.

Somenäkyvyys

Nordeye Soumi toimii aktiivisesti somessa ja saa sitä kautta suurta näkyvyyttä. Yrityksellä on tili sekä Instagramissa, Facebookissa että Youtubessa ja näiden somekanavien seuraaminen on tehty verkkokaupan asiakkaille mahdollisimman helpoksi jakamalla linkit kanaville yrityksen verkkosivulla. Etenkin Instagramin näyttävät ja laadukkaat kuvat ovat omiaan viemään yrityksen sanomaa eteenpäin ja houkuttelemaan yhä uusia asiakkaita kokeilemaan sen laadukkaita tuotteita.